Kék hírek

2014.02.20. 11:07

Elrejtette a lopott biciklit

Egy tiszajenői lakos lopásról tett bejelentést a helyi körzeti megbízotti irodában február 17-én, mivel előző napon ellopták lezárt kétkerekűjét a tiszajenői buszmegállóból.

Szoljon.hu

A körzeti megbízott a beszerzett adatok és információk alapján – a bejelentést követően - a település kivezető útján igazoltatta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki elszámoltatásakor elismerte a lopást.


A rendőr elfogta, és a rendőrségre előállította S. Sándor tiszajenői lakost. A 46 éves férfi elmondta, hogy a biciklit egy közeli tanya épületében rejtette el, melyet az egyenruhások megtaláltak és tulajdonosának visszaadtak. A férfi ellen őrizetbe vétele mellett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szolnoki Rendőrkapitányság.
A rendőrség az ügyben a nyomozást február 18-án befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a Szolnok Járási Ügyészség részére megküldte, tájékoztatott Pásztorné Kovács Ágnes, a Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság referense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!