Kék hírek

2014.03.17. 14:28

Ütéssel rendezte a vitát

A Szolnoki Rendőrkapitányság Tiszaföldvári Rendőrőrse eljárást folytatott magánlaksértés vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy fiatalkorú fiúval szemben.

police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a 15 éves fiú 2014. január 4-én a kora esti órákban Tiszaföldváron megjelent egyik rokona házánál, ahol berúgta a bezárt bejárati kaput és bejutott az udvarra, tájékoztatott Pásztorné Kovács Ágnes rendőrségi sajtóreferens.


A fiatal ezt követően betörte a ház ablakát és a bejárati ajtó üvegét, majd az előtérbe érve többször megütötte a lakás tulajdonosát, a két család közötti régi sérelmekre hivatkozva. A sértett bejelentést tett a rendőrségre és a tiszaföldvári fiú ellen előterjesztette magánindítványát magánlaksértés és könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozóhatóság az eljárást 2014. március 5-én befejezte, a keletkezett iratokat az elmúlt napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!