Kék hírek

2014.04.01. 10:19

Elfutott a kölcsönkért mobiltelefonnal a fiatalkorú fiú

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt egy fiatalkorú fiúval szemben.

Szoljon.hu

A 15 éves fiatal március 31-én 11 óra 40 perc körüli időben Törökszentmiklóson, a vasútállomás aluljárójában megállított egy fiút, akitől kölcsönkérte mobiltelefonját, azzal az indokkal, hogy azt szeretné megnézni – közölte hírportálunkkal Pásztorné Kovács Ágnes, rendőrségi sajtóreferens.


A sértett pár perc múlva vissza akarta kérni a készülékét, de a törökszentmiklósi fiú közölte, hogy azt nem adja vissza, majd a telefonnal együtt távozott. A sértett utána eredt, de a fiatal fiú ekkor megütötte és többször meglökte őt. Egy vasúti dolgozó észlelte a bűncselekményt, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A járőrök a bejelentést követő 5 percen belül még a közelben elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a jogsértőt, akit gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!