Kék hírek

2014.04.30. 12:51

Félszáz károsult: az utalás ment, az áru viszont nem

A Mezőtúri Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a csalás bűntett elkövetése miatt indított nyomozást a nyírbátori nő ellen.

SZOLJON

A Mezőtúri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Zsuzsanna nyírbátori lakos ellen, tájékoztatott Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei Rndőr-főkapitányság referense.

A nyomozás adatai szerint a 21 éves nő 2013. januárjától kezdődően az egyik internetes hirdetési oldalon mobiltelefonokat kínált eladásra, illetőleg cserére, melyek ellenértékeit egy bizonyos bankszámlaszámra kellett utalniuk a vevőknek.

S. Zsuzsanna a pénzt befizető személyekkel a kapcsolatot telefonon tartotta, azonban teljesítés egy alkalommal sem történt, mellyel mintegy ötven sértett sérelmére követte el a bűncselekményt.
A nyomozás alkalmával a rendőrök a sértettek vallomása és az ügyben beszerzett adatok és információk alapján azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki S. Zsuzsannát.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság a nyomozást 2014. április 21-én lezárta és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!