Kék hírek

2014.05.29. 10:30

500.000 forint a nyomravezetőnek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Szoljon.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. július 28-án ismeretlen személyek megjelentek egy karcagi tanyán, ahol az ott tartózkodó férfit tettleg bántalmazták, majd a tanyáról különböző értékeket elloptak.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a megyei rendőr-főkapitányságon személyesen, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), de bejelentését megteheti a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén, illetve bármelyik rendőri szervnél.
 
A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Jász-Nagykun-Szolnok Megye Rendőrfőkapitánya bruttó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja – tájékoztatta a Szoljon.hu-t Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!