Kék hírek

2014.05.27. 12:06

Háromzsáknyi szarvasgombát loptak

A jászkiséri körzeti megbízott frissen szedett szarvasgombákat talált az ellenőrzött gépkocsiban.

szoljon.hu


A helyi körzeti megbízott május 26-án 0 óra 55 perckor egy Jászkisér belterületén közlekedő személygépkocsira lett figyelmes, melyben öten tartózkodtak. Az egyenruhás megállította a gépjárművet és ellenőrizte a gépkocsi vezetőjét, valamint utasait.


A rendőr a jármű átvizsgálásakor az autó utasterében több kapát és zsákokba, táskába pakolt, frissen szedett szarvasgombákat talált. A férfiak elmondták, hogy az értékes csemegét Jászapáti külterületén található Pataki erdőben engedély nélkül szedték.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Fotó: JNSZ MRFK
[/caption]

Mint arról Szabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője beszámolt, a körzeti megbízott a 13 kilogrammnyi gombát lefoglalta és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Béla, D. Erik, T. László, B. József jászkiséri lakosokat és fiatalkorú társukat előállította a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol a rendőrök az öt férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!