Kék hírek

2015.05.08. 14:23

Fémet lopott az eltűnt testvérpár

A jászberényi rendőrök elfogták azt a két fiatalkorú fiút, akik egy neszűri ingatlan portájáról fémet loptak.

Szoljon.hu

A neszűri körzeti megbízott 2015. május 7-én 9 óra 50 perckor az egyik jászberényi fémátvevő telephelyen bűncselekményből származó vasgerendát talált. A rendőrök rövid időn belül azonosították azt a két szolnoki fiatalkorú fiút, akik leadták az árut a telephelyen. A járőrök a két fiatalt a Neszűrben találták meg, akik elmondták, hogy a fémgerendát egy jelenleg lakatlan házból lopták el a jászberényi Neszűrben.

A rendőrök a testvérpárt előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra. A jászsági rendőrök a fiatalokról azt is gyorsan megállapították, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt kereste őket. A nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 15 éves fiút és 14 éves testvérét gyanúsítottként kihallgatták, majd őket a szolnoki gyermekotthonba visszavitték - mondta el honlapunknak Szabó Zoltán, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!