Kék hírek

2015.05.25. 10:50

Házi készítésű fegyverekkel lövöldözött a pincében

Eljárás indult egy tiszafüredi férfi ellen, aki házának pincéjében házi készítésű fegyvereivel lövöldözött.

Szoljon.hu

A rendőrségre telefonon május 24-én 22 óra 50 perckor állampolgári bejelentés érkezett, amely szerint Tiszafüreden, az egyik utcában lövéseket lehet hallani.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság munkatársai azonosították az ingatlant, ahol a melléképület pince részében feltalálták és elfogták a pince falára lövöldöző tulajdonost. Személyi sérülés az ügyben nem történt. A rendőrök az ingatlanban házkutatást tartottak és a melléképületben közel egy tucat gyári és házi készítésű lőfegyvert, továbbá ezer darabnál is több különböző kaliberű lőszert találtak és foglaltak le, amelyek tartására és megszerzésére a férfi engedéllyel nem rendelkezett.A Tiszafüredi Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Lajos ellen. A nyomozók az 56 éves férfit a helyi rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!