Kék hírek

2015.05.15. 10:41

Hónapokon keresztül tört be a házakba

Műszaki cikkeket, elektromos szerszámokat, háztartási felszereléseket vitt magával egy férfi, aki tavaly december óta tört be a lakóházakba.

Szoljon.hu

A sértett április 8-án észlelte, hogy Nagykörűn lévő jelenleg lakatlan házában betörő járt, amelyről bejelentést tett a rendőrségre. Az alapos nyomozati munkának köszönhetőn a Tiszasülyi Rendőrőrs munkatársai azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nagykörűi lakost.A járőrök május 14-én 19 óra 45 perckor Nagykörű településen fogták el a 21 éves férfit, akit előállítottak a Tiszasülyi Rendőrőrsre.  A nyomozók megállapították, hogy a fiatalember 2014 decembere óta több nagykörűi lakóházba is betört, ahonnan műszaki cikkeket, elektromos szerszámokat, háztartási felszereléseket vitt magával, amelyeket értékesített. A rendőrök a terheltet gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!