Kék hírek

2015.05.01. 16:37

Serpenyővel vágta fejbe az élettársát

Vádemelést javasol a Tiszafüredi Rendőrkapitányság az ellen a helyi férfi ellen, aki élettársát bántalmazta.

Szoljon.hu

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy tiszafüredi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az 56 éves férfi 2015. február 16-án 16 óra és 17 óra között tiszafüredi lakóházában szóváltásba keveredett az ott tartózkodó élettársával. A férfi a vita során egy serpenyővel ütötte fejbe a nőt, majd a lakásból kirángatta és a bejárati ajtóból kilökte az udvarra. A sértett az erőteljes lökéstől az ajtó előtti lépcsőről leesett és bokatörést szenvedett.


A karcagi kórház értesítette a rendőrséget, amikor a mentők ellátásra bevitték a sérült hölgyet. A nyomozók a bántalmazót elfogták és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.
A tiszafüredi rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldték - tájékoztatta a Szoljon.hu-t Szabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!