Kék hírek

2015.05.28. 11:56

Titokzatos „éjszakai motoros” törte össze az ellopott gépeket

Egy motorkerékpár-­tulajdonos még január 1-jén kora reggel tett bejelentést a rendőrségre, hogy eltűnt cibaki udvaráról segédmotoros kerékpárja.

ÚN

A kunszentmártoni rendőrök lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást. Meg is lett az eredménye: néhány órán belül megtalálták a keresett járművet, melyet egy ismeretlen egy cibaki ingatlanon hagyott összetörve. A nyomozók egy napon belül elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható férfit, aki vallomásában azt mondta, hogy nem állt szándékában ellopni a kétkerekűt, csak motorozni akart egy kicsit, de visszavinni már nem merte a járművet.Pár nappal később, január 14-én este újabb motor ellopásáról érkezett bejelentés a rendőrségre. Kiderült: ugyanaz a férfi vitt el egy kétkerekűt egy cég telephelyéről, csakhogy ezúttal még éjszaka Tiszaföldváron ittasan balesetet szenvedett. A huszonegy éves fiatalember ellen jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség miatt indítottak eljárást. A nyomozást a napokban fejezték be, vádemelési javaslat lett az éjszakai motozorzás vége.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!