Kék hírek

2016.06.21. 10:54

Két helikopter szállította el a mentőbaleset áldozatait

Baleset történt Jászárokszállás és Jászberény között. Az adott útszakaszt lezárták a helyszínelés és műszaki mentés idejére.

Szoljon.hu

FRISS!

Súlyos állapotban szállították mentőhelikopterekkel azt a két mentőst, akik abban a mentőautóban utaztak, amely balesetet szenvedett kedden délelőtt Jászárokszállás külterületén.

Az eddigi adatok szerint egy kisteherautó és a mentőautó nem sokkal 10 óra után csapódott egymásba a Jászárokszállást Jászberénnyel összekötő 3203-as út 23-as kilométerszelvényében.

– Összesen hat mentőautóval és két mentőhelikopterrel vonultuk a baleset helyszínére, ahol hat sérültet láttunk el. A mentőápoló fejsérülés és medencetörés gyanújával ellátás után, súlyos állapotban szállították a miskolci kórházba vitte az egyik mentőhelikopter. A mentőtiszt szintén súlyos sérüléseket szenvedett, nála is medencetörés és lábszártörés gyanúja állt fenn, őt mentővel Jászberénybe vitték.. A mentőben szállított fiatal női beteg bordatörést szenvedett, őt súlyos állapotban a másik helikopter Budapestre szállította. Adataink szerint a kisteherautóban utazó három, harminc év körüli férfi könnyű sérüléseket szenvedett, kettőjüket Jászberénybe, egyet pedig Hatvanba vittek – mondta el az esetet követően lapunknak Valics Dezső az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese.
A baleset idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség az utat, az autósokat Jászdózsa irányába terelték. Az eset bekövetkezésének körülményeit vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!