Kék hírek

2016.07.16. 14:10

Meggyilkolta a kollégáját, hogy megszerezze tőle a pénzt - helyszíni fotókkal!

A rendőrök pár óra alatt azonosították a szolnoki emberölés gyanúsítottját. A férfi elismerte tettét.

Szoljon.hu

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, Szolnok egyik utcáján szúrt sérülésekkel találtak egy hatvanegy éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A megyei rendőr-főkapitányság rendőrei pár órán belül azonosították az emberölés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szolnoki lakost, akit a nyomozók előállítottak és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte tettét.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a huszonegy éves fiatal pénteken délelőtt - vélhetően anyagi haszonszerzés céljából - egy késsel megszúrta munkatársát, majd áldozata autójával elhajtott a helyszínről. Később a gépkocsit egy bokros területen hagyta, amelyet a rendőrök egy állampolgár segítségével megtaláltak, majd lefoglaltak.
A nyomozók a férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását - tájékoztatta honlapunkat Szabó Zita megyei rendőrségi sajtószóvivő.

A Szoljon.hu értesülései szerint a gyilkosság a Horog utcában történt, ahová a hatvanegy éves üzletkötő autóval érkezett, és majdnem hat millió forint volt nála. Ezt szerette volna megszerezni tőle a huszonegy éves fiatal, aki, miután összevesztek valamin, többször is megszúrta az idősebb férfit, majd kilökte a kocsiból.

[caption id="" align="alignleft" width="600"] FOTÓ: Mészáros János
[/caption]

Ezután a tettes megpróbált elmenekülni a helyszínről.
Az utcában lakó Baráth Gábortól megtudtuk, hogy a gyilkosság időpontjában ő nem tartózkodott otthon, mert aznap később ért haza a munkából, a lánya viszont, aki szintén az utcában lakik, otthon volt a gyerekeivel. Ő figyelt fel a hangoskodásra és a civakodásra, ezért kihívta a mentőket, valamint a rendőrséget, akik rövid időn belül a helyszínre érkeztek. Mága István pedig éppen az egyik rokonához ment, amikor látta a felfordulást. A környékbeli lakosok egyébként azt mondták, hogy az eset során az áldozatnál lévő pénz egy része szétszóródott az úttesten.
Baráth Gábor lánya lapunknak elmondta, hogy nagyon megdöbbentette az eset, mert eddig egy jó környék volt az övéké, de mivel félti  a gyerekeit, a kaput most már mindig zárva tartja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!