Kék hírek

2016.11.11. 15:45

Melléképület lángolt, árokba csúszott egy teherautó

Csütörtökön Jászladányra, Szolnok környékére és Jászjákóhalmára is riasztották a katasztrófavédelmet.

Szoljon.hu

Ezek történtek csütörtökön:

Fűrészport tároló melléképület gyulladt ki Jászladányban, a Katona Ignác utcában csütörtökön este. A faszerkezetű épület teteje lángolt, a bent tárolt anyag izzott, parázslott, de a tűz nem terjedt át a főépületre.
A tüzet a jászkiséri önkormányzati tűzoltók számolták föl, a tűzoltók tíz percen belül kiérkeztek a kárhelyre, így sikerült időben megakadályozniuk, hogy a lángok nagyobb bajt okozzanak. A bent tárolt mintegy kétszáz kilogramm fűrészpor fele vált a tűz martalékává, sérülés nem történt.

Árokba csúszott egy tejtermékeket szállító teherautó Szolnok és Nagykörű között, a szórópusztai szakaszon csütörtökön kora hajnalban. A jármű eleje az úttest egy részét is elfoglalta, akadályozta a forgalmat. Senki nem sérült meg, a rakománynak sem lett baja, a teherautót a szolnoki hivatásos tűzoltók vontatták le az úttestről.

Oszlopnak ütközött egy személyautó csütörtökön délután Jászjákóhalmán, a Fő úton. A kocsiban négyen utaztak, egy ember könnyebben megsérült. A személyautó egy benzinkút közelében állt meg, füstölt. A jászberényi hivatásos tűzoltók áramtalaníották a járművet, eközben kiderült, hogy a füstölést nem tűz okozta – tájékoztatta a Szoljon.hu-t a megyei katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!