Kék hírek

2017.01.16. 12:50

Katasztrófavédelem: ez történt vasárnap

Kisújszálláson csőtörés, Jászapátiban konyhatűz volt, Jászárokszálláson pedig a hóterhelés miatt kerítésre szakadt egy nagy faág.

Szoljon.u

Csőtörés miatt riasztották a kisújszállási önkormányzati tűzoltókat vasárnap reggel helyben, a Márialaka telep egyik házához.
A tűzoltók vízszivattyúzásnál nyújtottak segítséget. A víz három portát veszélyeztetett, de a házakban nem esett kár.

Tűz ütött ki egy konyhában, Jászapátiban, a Szikszai Gábor rutcában  vasárnap délután. A gáztűzhely gyulladt ki, de nem sérült meg senki, a tüzet az elsőnek kiérkező jászapáti önkéntes tűzoltók oltották el. Az utómunkálatokat a jászkiséri önkormányzati tűzoltókkal közösen végezték, a házban a konyhabútor, egy ajtó és a gáztűzhely teljesen megsemmisült, a fal és az ablakok bekormozódtak. A tüzet feltehetően a páraelszívó meghibásodása okozta, a ház lakható maradt.

Nem bírta a hóterhelést egy nagyméretű fa egyik ága Jászárokszálláson a Széchenyi utcában vasárnap délután. A faág egy kerítésre szakadt, a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók távolították el onnan. A tűzoltók motoros láncfűrésszel a többi sérült ágat is levágták, a fa ugyanis a járókelőket is veszélyeztette – közölte az esetek részleteit a megyei katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!