Kék hírek

2017.04.26. 09:40

Amikor részegen elfelejted, hogy teherautót vezetsz...

Kedden két ittas sofőrt is elkaptak a rendőrök, egyikük egy traktort vezetett, másikuk pedig figyelmen kívül hagyta, milyen magas is a teherautója és nekiütközött a magasságkorlátozónak.

Szoljon.hu

Az egyik esetben egy budapesti férfi közlekedett tehergépkocsival Kunszentmárton belterületén, kedden 12 óra körül. Figyelmen kívül hagyta a jármű sajátosságait és nekiütközött a Körös híd előtt elhelyezett magasságkorlátozó fémszerkezetnek, majd elhajtott a helyszínről. A járőrök Martfű belterületén állították meg a sofőrt. Az ellenőrzéskor használt alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A rendőrök a helyszínen elvették a férfi járművezetői engedélyét. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az 52 éves budapesti lakos ellen.
 
 
A másik eset pedig kedden 16 óra körül, Pusztamonostor belterületén történt, amikor a jászberényi járőrök ellenőriztek egy traktorral közlekedő 48 éves férfit. Az alkoholszonda itt is pozitív értéket mutatott. A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a szentmártonkátai lakos ellen – közölte az esetek részleteit a megyei rendőrség sajtóügyelete.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!