Kék hírek

2017.04.04. 10:40

Családi ház és öt hektárnyi nádas is lángolt hétfőn

Tiszaszőlősön családi ház gyulladt ki, Kengyel és Rákóczifalva között nádas lángolt, Tószegen pedig egy erdő aljnövényzete égett.

Szoljon.hu

Kigyulladt egy tiszaszőlősi családi ház konyhája hétfőn késő este.
A Béke úti ház konyhájában a tűzhely környéke gyulladt ki, onnan terjedtek tovább a lángok a bútorokra. A tüzet a tiszafüredi hivatásos tűzoltók oltották el, senki nem sérült meg, de a ház, átmenetileg, lakhatatlanná vált. Az elektromos vezetékek megrongálódtak, az épület helyiségei füsttel telítődtek. A ház lakóját ismerősök fogadták be.

Öt hektárnyi területen égett le a nádas Kengyel és Rákóczifalva között, az Ofi majorban hétfőn délután. A tüzet a szolnoki hivatásos tűzoltók oltották el, a területet gabonavetés határolta, a tűz ide nem terjedt át. A tűzoltók vízzel és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet, kár nem keletkezett.

Erdő aljnövényzete égett Tószeg külterületén, mintegy 2-3 hektárnyi területen. A tüzet a szolnoki és ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, kár nem keletkezett – közölte az esetek részleteit a megyei katasztrófavédelem sajtóügyelete.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!