Kék hírek

2017.04.19. 15:01

Fegyverként használta az ollóját

A Szolnoki Járásbíróság felfegyverkezve elkövetett garázdaság vétségében mondott ki bűnösnek egy férfit, aki a nem jogerős ítélet szerint egy rákóczifalvai söröző udvarán arcon fejelt, majd ollóval sebesített meg egy másik férfit.

M. G.


A Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya tájékoztatása szerint a két férfi haragos viszonyban volt egymással. Ezzel magyarázható, hogy 2016. május 22-én este egy rákóczifalvai söröző udvarán összeszólalkoztak. A vádlott hangosan szidalmazta haragosát, majd váratlanul arcon fejelte.

Majd egy nagyollót vett elő, amivel előbb megvágta, utána megszúrta a másik férfit, aki a felkarján szenvedett sérüléseket. A Szolnoki Járásbíróság 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a vádlottat. Az ítélet nem jogerős. Az ügyész és a vádlott védője tudomásul vette az elsőfokú bíróság döntését. Figyelemmel azonban arra, hogy a bíróság a vádlott távollétében folytatta le az eljárást, az ítéletet hirdetményi úton kézbesítik a férfinek, aki jogorvoslattal élhet az ítélet ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!