Kék hírek

2017.04.06. 10:30

Műanyag csővel verte a férfi a feleségét

Az ügyben másodfokon eljáró Szolnoki Törvényszék határozatával lényegét tekintve helybenhagyta az első fokon eljárt Szolnoki Járásbíróság azon ítéletét, melyben egy 41 esztendős férfit talált bűnösnek felesége bántalmazása miatt.

M. G.


A Szolnoki Törvényszék sajtóosztályának tájékoztatása szerint az asszony el akarta hagyni férjét, ezért 2014. július 2-án délután a tiszaföldvári családi otthonukból eltávozott. A férfi erre felkapott egy műanyag csövet, és utánaszaladt. Utolérve erőszakkal hazavitte és a házuk udvarán a műanyag csővel addig ütötte, amíg a cső el nem tört, majd a cső törött végével bal combját megszúrta.

Az asszony szerencsére „csupán” 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A férfi a testi sértés okozása mellett azzal követett el bűncselekményt, hogy személyi szabadságától átmenetileg megfosztotta a nőt. A férfit 1 év 8 hónap – végrehajtásában 3 évi próbaidőre – felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!