Kék hírek

2017.04.10. 09:30

Rengeteg baleset történt hétvégén megyénkben

Az elmúlt hétvégén a öt személyi sérüléssel járó baleset is történt megyénk útjain. Volt akinek a helyszínen elvették a jogosítványát a rendőrök.

Szoljon.hu

Egy férfi közlekedett személygépkocsijával Nagykörü külterületén a 3224-es számú úton vasárnap délelőtt. Az út 19. kilométerszelvényéhez érve - eddig ismeretlen körülmények között - elvesztette uralmát a járműve felett és árokba hajtott.

A hunyadfalvai lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a helyszínen elvették vezetői engedéjét. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.  A Szolnoki Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit - tudtuk meg Szabó Zitától, a megyei rendőrfőkapitányság szóvivőjétől.

 

A 4-es számú főúton egy férfi közlekedett Szajol irányából Szolnok irányába személygépkocsijával vasárnap hajnalban. A kivilágítatlan úton egy tehéncsordát észlelt, azonban az ütközést nem tudta elkerülni és az egyik állatnak nekiütközött. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. 

A 4-es főút 95. kilóméterszelvényénél történt balesetről korábban beszámoltunk. Itt egy férfi autójával eddig ismeretlen körülmények között lehaladt az útpadkára, majd a visszakormányzást követően nekiütközött a vele szemből szabályosan közlekedő személygépkocsinak. Az elsődleges orvosi vélemény alapján mindkét gépjárművezető súlyos sérüléseket szenvedett.

Egy 27 éves férfi közlekedett személygépkocsijával Jászárokszállás külterületén vasárnap délután a 3203-es számú úton. A 24. kilométerszelvényében elveszítette uralmát a járműve felett és a gépkocsival egy fának csapódott. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett. 

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Fotó: Police.hu
[/caption] 

Egy fegyverneki férfi Tiszatenyő külterületén közlekedett személygépkocsijával vasárnap este. A 4629-es számú út 4. kilométerszelvényben - eddig ismeretlen körülmények között -a jobb oldali vízelvezető árokba lehajtott, majd egy fának ütközött. A balesetben a gépkocsi vezetője és utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!