Besenyszög

2017.09.04. 14:56

A rendőrök találták meg a Besenyszög és Szórópuszta között eltévedt, átfázott férfit

A kétségbeesett hozzátartozók szeptember 3-án 22 óra körül kértek segítséget a rendőrségtől.

Elmondták, hogy rokonuk napközben – trikóban és rövidnadrágban – kerékpárral elindult Nagykörűbe, ahonnan estefelé visszaindult, azonban eltévedt.

Közben az időjárás hidegre fordult, esni kezdett. A rokonok a keresésére indultak, de nem találták, ezért a rendőrségtől kértek segítséget.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ főügyeletesének sikerült telefonon felvennie a kapcsolatot az eltévedt férfival.

A 25 éves besenyszögi lakos elmondta, hogy Hunyadfalva irányából Besenyszög irányába letért egy földútra, azonban az éjszakai sötétségben és esőben nem tudott tájékozódni, eltévedt, nem tudja pontosan, hol van. A főügyeletes azonnal a megadott helyszín közelébe irányította a járőröket.

A férfi mobiltelefonja időközben lemerült, így a rendőrök a szolgálati gépkocsik hang- és fényjelzését bekapcsolva próbáltak támpontot nyújtani számára.

A férfi a sziréna hangját meghallva elindult feléjük. Végül a rendőrök 2017. szeptember 4-én 1 óra 30 perckor megtalálták az átfázott kerékpárost. Beültették a szolgálati gépkocsiba, betakarták pokróccal és inni adtak neki, majd kerékpárjával együtt lakóhelyére, az aggódó családtagokhoz szállították.

Közben értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik megvizsgálták és ellátták a férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!