LOPÁS

2017.11.28. 16:26

Az ötfős banda rendszeresen fosztogatta a kunmadarasi repülőtér telephelyét

Visszajártak a telephelyre lopni Kunmadarason. Az egyik ilyen körútról hazafelé tartottak, amikor a rendőrök elfogták őket.

Egy helyi járőr 2017. november 27-én délben Kunmadaras egyik utcáján megállított egy személygépkocsit és ellenőrizte az abban utazó öt férfit.

A férfiak a gépkocsi pótkocsiján nagy mennyiségű hulladékvasat szállítottak. Elszámoltatásukkor először ellentmondásba keveredtek a rakomány származásával kapcsolatban.

A rendőrök megállapították, hogy a férfiak az elmúlt hónapban a kunmadarasi repülőtér egyik telephelyéről több alkalommal vittek el színesfém alkatrészeket és különböző fémhulladékokat. Az eltulajdonított tárgyakat később egy átvevőhelyen értékesítették.

A rendőrök a férfiakat előállították a Kisújszállási Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket – tájékoztatta honlapunkat a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Karcagi Rendőrkapitányság Gy. Gyula 49 éves, Gy. Róbert 41 éves helyi lakosok ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, Gy. Róbert 20 éves helyi lakos ellen lopás vétség, míg a 33 éves hajdúdorogi R. István és a 23 éves balmazújvárosi N. Csaba ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Borítókép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!