FRISSÍTVE/ZAGYVARÉKAS

2017.12.30. 11:25

Kirabolt egy szolnoki boltot a 25 éves férfi, fél óra alatt elkapták

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. Gergő zagyvarékasi lakos ellen.

Forrás: police.hu

A 25 éves férfi 2017. december 30-án 5 óra 50 perc körül bement egy szolnoki élelmiszerboltba, ahol arcát eltakarva, kezében egy fegyvernek látszó tárggyal a bolt alkalmazottjától pénzt követelt. A férfi a megszerzett készpénzzel gyalog menekült el a helyszínről – tudtuk meg a megyei rendőrségtől.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően azonnal megkezdődött az adatgyűjtés. A járőrök a férfiról kapott személyleírás alapján alig fél órán belül elfogták Szolnokon a rablás gyanúsítottját.

Forrás: police.hu

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható zagyvarékasi lakost előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.

FRISS – 18:15

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták K. Gergőt.

Megállapították, hogy a férfi egy korábbi, 2017. november 15-én történt fegyveres rablás elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. A 25 éves férfi elismerte tettét.

Forrás: police.hu

A rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására – tudtuk meg a megyei rendőrségtől.

Forrás: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!