TISZAFÜRED

2017.12.11. 16:59

Az aggódó szomszédoknak köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj

A szomszédoknak 2017. december 11-én feltűnt, hogy a mellettük lakó 76 éves férfit nem látták reggel – a szokásának megfelelően – az udvaron tevékenykedni. Féltek, hogy rosszul lett, ezért az egyik aggódó lakos délelőtt értesítette a rendőrséget.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a helyszínre siettek. Mivel kopogtatásukra és kiáltásukra válasz nem érkezett, bementek az udvarra. Megpróbálták a ház bejárati ajtaját kinyitni, de az belülről zárva volt.

Az ablakon keresztül betekintve észrevették a földön, magatehetetlenül fekvő, idős férfit. Tudták, hogy a ház tulajdonosa veszélyben van, ellátásra szorul, ezért azonnal bementek az épületbe, közben értesítették a mentőszolgálatot.

A kiérkező mentősök megvizsgálták és további ellátás céljából kórházba vitték a férfit – közölte honlapunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!