DROG ÉS FEGYVER

2017.10.19. 09:30

Droggal és rengeteg készpénzzel a kocsiban kapcsoltak le két férfit Karcagon – VIDEÓ

Nagy mennyiségű készpénzt és kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök egy személygépkocsi ellenőrzésekor Karcagon.

Járőrök ellenőriztek október 17-én délután Karcag belterületén egy személyautót és az abban utazó két férfit.

Az igazoltatást követően átvizsgálták a gépkocsit, illetve a püspökladányi lakosok ruházatát és csomagjait.

A rendőrök két üvegben és egy zacskóban kábítószergyanús növényi őrleményt, továbbá jelentősebb mennyiségű készpénzt, illetve egy precíziós mérleget találtak.

A nyomozók a házkutatások során K. László otthonában egy – engedély nélkül tarott – lőfegyvert vagy annak utánzatát, míg K. Tibor lakásában közel száz szem extasy-tablettát, zöld növényi anyagmaradványt és önzáródó műanyag zacskókat foglaltak le.

[embed]]

A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség, továbbá lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 29 éves K. László ellen, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 33 éves K. Tibor ellen.

A rendőrök a két férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

JNSZ MRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!