Rablás

2018.01.16. 18:45

Kikapta a gyanútlan férfi kezéből a telefont és elfutott

A helyi rendőrök jó személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki egy telefont rabolt Jászapátin.

Forrás: Police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. László jászapáti lakos ellen.

A 21 éves férfi 2018. január 15-én 15 óra körül Jászapáti egyik utcáján odalépett egy férfihoz, hirtelen kikapta kezéből annak mobiltelefonját és futni kezdett.

A sértett a támadó után szaladt, aki ekkor felkapott egy botot és azzal fenyegetőzött, majd elszaladt. A rendőrök adatgyűjtést követően rövid időn belül azonosították és pár órán belül elfogták a férfit.

Forrás: Police.hu

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették F. Lászlót, az időközben értékesített mobiltelefont lefoglalták, majd tulajdonosának visszaadták – közölte honlapunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!