TÖRÖKSZENTMIKLÓS

2019.03.16. 18:41

A biztonsági őrrel is dulakodott a kozmetikumokat rabló férfi

Dulakodott a biztonsági őrrel, majd a lopott kozmetikumokkal elmenekült a törökszentmiklósi rabló. A rendőrök egy napon belül elfogták.

police.hu/szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Géza abonyi lakos ellen. A 24 éves férfi 2019. március 13-án 15 óra előtt egy törökszentmiklósi áruházban ruházata alá rejtett több kozmetikai terméket, majd a pénztártól fizetés nélkül akart távozni.

Az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársa azonban észlelte a lopást és a bejáratnál fel akarta tartóztatni a férfit. A tolvaj az őrrel dulakodni kezdett, majd félrelökte és elfutott a helyszínről. Menekülés közben a rabolt dolgok egy részét eldobálta.

forrás: police.hu

A nyomozók a beszerzett adatok és információk alapján azonosították és 2019. március 14-én a délelőtti órákban elfogták a rablással gyanúsítható férfit.

Gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában