Preventív program

2020.02.28. 19:00

A prostitúció megelőzéséről is szólt a szolnoki előadás

Több mint százan vettek részt a megelőzési programon, amelynek fókuszában az emberkereskedelem, a prostitúció és a szexuális kizsákmányolás állt.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ adott otthont 2020. február 26-án az Országos Rendőr-főkapitányság és a Névtelen Utak Alapítvány közreműködésével megvalósuló, „Kiállok érted” elnevezésű preventív programnak, amelynek megszervezésében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei segítettek.

Fotó: Police.hu

A Láthatáron Csoport és a K. V. Társulat színészei által színpadra állított, mesterien felépített, elgondolkodtató, megrázó előadásnak és az azt követő feldolgozó foglalkozásnak az a célja, hogy felhívja a fiatalok és a nevelők figyelmét a prostitúció, az emberkereskedelem, a szexuális kizsákmányolás jelenlétére, veszélyeire és a megelőzés fontosságára – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Fotó: Police.hu

A valóság és a mese összemosódó mezsgyéjén játszódó színdarabra a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekvédelmi Központ lakásotthonokban és nevelőszülőknél élő gyermekei, valamint az intézmény gyermekvédelmi szakemberei kaptak meghívást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában