FOTÓKKAL FRISSÍTVE

2019.05.28. 12:52

Újabb halálos baleset történt a 4-esen, ezúttal Karcagnál

Egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze kedden dél körül a 4-es főúton, Karcagnál.

Szoljon.hu

A baleset a 4-es főút 163. kilométerében történt.

A balesetben a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A közlekedők rendőri forgalomirányításra számíthatnak az adott útszakaszon, a forgalmat mindkét irányból Karcag belterületén át terelik – tudta meg hírportálunk a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az esethez a karcagi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágóval végzik a műszaki mentést. A helyszínre mentők is érkeztek.

FRISS – 16:50

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 4-es számú főúton, Karcag külterületén. A személygépkocsi vezetője úgy haladt be az útkereszteződésbe, hogy nem adott elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő tehergépkocsinak, és összeütköztek. A balesetben a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

A műszaki mentés és a baleset helyszínelése befejeződött, az út érintett szakasza ismét teljes szélességében – írja a megyei rendőrség sajtóügyelete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában