Kék hírek/frissítve

2020.01.17. 16:45

Bombát találtak Szolnokon

A Víz- és Csatornaművek dolgozói munkavégzés közben akadtak a robbanótestre.

police.hu

Illusztráció/Shutterstock

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Víz- és Csatornaművek Koncessziós ZRt. munkatársai, földmunka végzése során 2020. január 17-én 14 óra 55 perckor Szolnokon, az Ady Endre – Sarló utak kereszteződésében kiemeltek egy vélhetően II. világháborús robbanótestet – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A rendőrség intézkedett a helyszín biztosításáról, mely érdekében az Ady Endre utat – a Pozsonyi és a Thököly úti körforgalom között – lezárták. A forgalom elterelése rendőri irányítás mellett történik, míg a helyszíni intézkedések be nem fejeződnek. Előreláthatólag erre még 2-3 órát várni kell, ezért a rendőrség a lakosság türelmét és megértését kéri.

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdán vízcsőtörés történt a helyszínen, ennek a munkának a végzése közben került elő a robbanótest.

FRISS, 17:50:

A rendőrség tájékoztatása szerint a teljes útlezárás megszűnt, a rendőri forgalomirányítás befejeződött, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában