Kék hírek

2019.11.20. 16:30

Cserbenhagyó gázolót fogtak a megyei rendőrök

A rendőr figyelmességének köszönhetően gyorsan megtalálták a baleset helyszínéről elhajtó gépkocsit Kunszentmártonban.

police.hu

Forrás: Police.hu

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Egy kunszentmártoni lakos kerékpárjával közlekedett 2019. november 19-én 10 óra után Kunszentmárton belterületén. A Móricz Zsigmond út és a Kossuth Lajos út kereszteződésében egy személygépkocsi sofőrje nem biztosított részére elsőbbséget és elütötte. A gépkocsi vezetője a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a 79 éves férfi könnyű sérülést szenvedett.

Az intézkedő rendőrnek egy szemtanú pontos leírást adott a balesetet okozó járműről. A helyszínelőnek azonban rögtön az eszébe jutott, hogy pár perccel korábban egy hasonló gépkocsit látott közlekedni az egyik közeli lakótelepen. Azonnal tájékoztatta kollégáit, akik a keresett autót rövid időn belül meg is találták. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában