Frissítve

2019.12.30. 17:25

Egy teherautó rakománya ömlött az útra a 4-esen Tiszapüspökinél

A Debrecen felé haladókat Törökszentmiklósra terelik.

Illusztráció/Shutterstock

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Egy teherautó teljes rakománya ömlött az úttestre a 4-es főút 113-as és 115-ös kilométerszelvénye között, a tiszapüspöki elágazás közelében — tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók mellett a közútkezelő szakemberei is a helyszínen tartózkodnak. Az útszakasz Budapest felé vezető pályáját megnyitották a forgalom számára, a Debrecen irányába haladókat Törökszentmiklósra terelik az eset miatt.

A megyei rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy az elsődleges adatok szerint december 30-án 16 óra 15 perckor 4-es számú főút 113. kilométerszelvényében egy tehergépkocsiról kukoricalé folyt az úttestre, mely rendkívül csúszóssá tette az úttest felületét. A rendőrök félpályás útlezárás mellett biztosítják az érintett szakasz zökkenőmentes forgalmát, amíg a főút tisztítását végre nem hatják.

FRISS – 20:30

Az érintett útszakasz tisztítása jelenleg is tart, ezért a főutat a Tiszapüspöki elágazásnál teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat Törökszentmiklós belterületére terelik.

FRISS:

Keddre virradó éjjel az utat megtisztították, a forgalom megindult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában