JÁSZAPÁTI

2018.09.01. 16:22

Éjszaka lopott bringát az udvarról egy fiatal férfi

A Jászberényi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Szoljon.hu

A tulajdonos 2018. július 23-án reggel – amikor munkába indult – vette észre, hogy az éjszaka ellopták biciklijét házának udvaráról, Jászapátin.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a jászsági nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és rövid időn belül azonosították, majd elfogták a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves helyi lakost – tudta meg hírportálunk a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A rendőrök a kerékpárt is megtalálták és visszaadták tulajdonosának. A fiatal elmondta a rendőröknek, hogy sétálás közben vette észre a prédát. A bicikli nem volt lezárva, csak a ház udvarán az épület falához volt támasztva. Bemászott érte a kerítésen, majd eltekert a frissen szerzett járgánnyal, amelyet később egy bozótosba dobott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Jászberényi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában