Törökszentmiklós/Békéscsaba

2019.12.24. 15:02

Elfogták a segítségnyújtás elmulasztása miatt keresett személyt

A békéscsabai nyomozók közreműködésével fogták el azt a férfit, aki segítségnyújtás nélkül hajtott el egy törökszentmiklósi közúti közlekedési baleset helyszínéről.

police.hu

Forrás: police.hu

A békéscsabai rendőrök 2019. december 23-án a kora délutáni órákban állítottak elő egy háromfős társaságot, mert felmerült a gyanúja annak, hogy kábítószert fogyasztottak – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a csoport egyik tagját a Győri Rendőrkapitányság körözi, míg társa, egy 27 éves férfi, részese egy 2019. december 19-én este, Törökszentmiklóson történt közúti közlekedési balesetnek. A helyi lakos a baleset helyszínéről úgy hajtott el, hogy nem győződött meg arról, megsérültek-e a másik járműben utazók.

A baleset során a vétlen járműben utazók közül egy 15 éves kiskorú – az elsődleges orvosi vizsgálat szerint – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A törökszentmiklósi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki S. Bélát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában