Frissítve

2019.12.21. 17:36

Félpályás útlezárás: hármas karambol történt Szajolon

A 4-es főút belterületi szakaszán történt a baleset.

Katasztrófavédelem

Forrás: tuzoltosag-kisujszallas.hu

Szombat délután összeütközött három személyautó a 4-es főúton, Szajol belterületén. Ráfutásos baleset történt. Műszaki mentés céljából a szolnoki hivatásos tűzoltók érkeztek a karambol helyszínére, ahol a Törökszentmiklós felé vezető oldalon, a szélső sávon akadályozzák a forgalmat az érintett járművek. Kivonultak a balesethez a mentők is – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

Fotó: jasz.katasztrofavedelem.hu

FRISS:

Két személy megsérült abban a balesetben, ami 2019. december 21-én 17 óra előtt néhány perccel történt a 4-es számú főút 108. kilométerszelvényében, Szajolnál. Az elsődleges adatok szerint három gépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között. A rendőrök félpályás útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

FRISS – 19:00:

Befejeződött a baleset helyszínelése a 4-es számú főút 108. kilométerszelvényében, Szajolnál, az út érintett szakasza ismét teljes szélességében járható – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában