FRISSÍTVE/FRONTÁLIS BALESET

2018.11.02. 13:41

Ketten súlyosan megsérültek a tiszaigari karambolban

Frontálisan karambolozott egy személygépkocsi és egy furgon a 34-es főút Tiszaörs és Tiszaigar közötti szakaszán pénteken délután.

Az első adatok szerint ketten súlyosan megsérültek a balesetben.

Az egyik sérültet feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző tiszafüredi hivatásos tűzoltók, majd átadták őt a mentőknek.

A karambol helyszínére két mentőhelikopter érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől – közölte hírportálunkkal a megyei katasztrófavédelem sajtóügyelete.

Terelésre Kunmadaras irányából Tiszaszentimre felé, Tiszaörsről Nagyiván irányába van lehetőség.

FRISS – 16:50

A rendelkezésre álló adatok szerint november 2-án 12 óra 30 perckor egy 22 éves férfi közlekedett az általa vezetett gépjárművel, Tiszaörs irányából Tiszaigar felé. A 34-es számú főút 11. kilométerszelvényébe érve – eddig tisztázatlan körülmények között – frontálisan összeütközött a vele ellenkező irányba haladó 49 éves nő által vezetett személygépkocsival.

A balesetben – az elsődleges orvosi vélemények alapján – ketten súlyos, életveszélyes, ketten nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Megszűnt a teljes útlezárás, a baleset helyszínelése és a műszaki mentés félpályás útlezárás mellett folytatódik – tudtuk meg a megyei rendőrségtől.

FRISS – 17:50

A rendőrök befejezték a helyszínelést, az út érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában