VIDEÓVAL

2018.11.30. 12:28

Fűtermesztés és dílerkedés miatt fogtak el egy szolnoki férfit

Közel 70 tő kifejlett cannabis növényt találtak a nyomozók egy szolnoki családi ház padlásán.

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2018. november 29-én reggel egy szolnoki családi házban tartottak kutatást.

A nyomozók az épületben és annak padlásán csaknem 70 tő cannabis növényt, annak termesztéséhez használt profi eszközöket, vegyszereket, szakirodalmat, közel 1 kilogramm szárított növényi származékot, az értékesítéséhez használható csomagoló anyagokat, illetve digitális mérleget találtak és foglaltak le.

Fotó: police.hu

Az előzetes szakértői vélemény szerint a növényi származékok kábítószernek minősülnek. A „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály rendőrei elfogták a házban tartózkodó 36 éves férfit és előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Fotó: police.hu

A nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a szolnoki lakost, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását – tudtuk meg a megyei rendőrségtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában