Csalás

2020.03.17. 07:00

Gázszerelőnek adta ki magát két mezőtúri férfi, elkapták őket

„Csókolom, olyan gázszag van!” A sértett beengedte a trükkös csalókat.

police.hu

Forrás: police.hu

Két helyi férfi csengetett be egy mezőtúri családi házban lakó időskorú nőhöz 2020. január 24-én, a reggeli órákban. A férfiak arra hivatkoztak, hogy gázszagot éreznek, és a lakásban található gázkonvektorokat valószínűleg ki kell cserélni. A hölgy beengedte a két férfit a lakásába, és a munkavégzés előlegeként készpénzt adott át nekik.

Fotó: police.hu

A trükkös csalók a pénz átvételét követően távoztak a lakásból. A rendőrök néhány napon belül azonosították, majd elfogták és a Mezőtúri Rendőrkapitányságra előállították a bűnelkövetőket. A nyomozók M. Attilát és R. Jánost csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a tényállást felderítette, és a napokban nyomozást befejezési javaslattal adták át az ügy iratait a Mezőtúri Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában