fotókkal frissítve

2019.08.09. 14:48

Hármas karambol történt a 4-es főúton

Két embert a tűzoltók szabadítottak ki az egyik autóból.

Szoljon.hu

Forrás: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

Összeütközött három személygépkocsi a 4-es főút Karcag és Kisújszállás közötti szakaszán pénteken délután — tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelem sajtóügyelete.

Mindhárom jármű az árokba került, az egyikbe két ember beszorult. Őket a karcagi és a püspökladányi hivatásos, valamint a kisújszállási önkormányzat tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. Az egységek áramtalanították az autókat.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének tájékoztatása szerint az egyik személygépkocsi vezetője áttért a menetirány szerinti bal oldalba, a szemből érkező gépkocsi – hogy elkerülje az ütközést – elrántotta a kormányt és az árokba hajtott. Azonban a mögötte haladó személygépkocsi már nem tudta elkerülni az ütközést és frontálisan karambolozott a személygépkocsival.

Fotó: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

A balesetben az elsődleges információk szerint ketten súlyosan megsérültek, mentőhelikopter érkezett a helyszínre. Teljes útlezárás mellett folyik a baleset helyszínelése. A forgalmat a 3401-es úton a 34-es út felé, Kenderesnél a 4-es út 139 kilométernél Bánhalma irányába terelik.

Fotó: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

Friss:

18:15 – Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást és félpályán, rendőri irányítás mellett, váltakozó irányból megindult a forgalom a 4-es számú főközlekedési úton, Karcag külterületén.

21:00 – Befejeződött a baleset helyszínelése és megszűnt a félpályás útlezárás Karcag külterületén, a 4-es számú főút 155. kilométerszelvényében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában