Jászkunság

2019.11.02. 07:00

Háromnapos nyílt napot tart a Katasztrófavédelem

A katasztrófavédelem egész évben ellenőrzi a társasházak biztonságát. November 4. és 7. között háromnapos nyílt napot tartanak az ország összes katasztrófavédelmi kirendeltségén.

Katasztrófavédelem

Minden érdeklődő, minden társasházban élő, éppen oda költöző lakástulajdonos, bérlő, vagy közös képviselő, lakásszövetkezeti tag számára lehetőséget biztosítanak, hogy feltegyék a tűzvédelemmel kapcsolatos kérdéseiket – tájékoztatta hírportálunkat Mukics Dániel tűzoltó őrnagy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Ha valaki nem tudja, hogy a társasházban hova szabad vagyonvédelmi rácsot felszerelni, hol lehet kerékpárt tárolni, hova lehet kitenni a szemetest, vagy éppen a virágot, az most a három nyílt nap valamelyikén megkérdezheti a szakemberektől, akik választ adnak minden kérdésére 10 és 16 óra között. A katasztrófavédelmi kirendeltségek címe elérhető a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság weboldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában