kék hírek

2020.03.24. 19:00

Kábítószer volt náluk, de Jászkisérnél lefülelték őket

Új pszichoaktív anyagot szállítottak az autóban, Jászkisérnél fogták el őket a járőrök.

Police.hu

Forrás: Police.hu

Rendőrök ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit és hevesi utasát Jászkisér belterületén 2019. július 13-án 22 óra 45 perc körül. A járőrök ruházat-, és csomag-átvizsgálás során fehér port és kristályos anyagot találtak, amit lefoglaltak. Az igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy a lefoglalt bűnjelek új pszichoaktív anyagnak minősülnek — tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Fotó: Police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság nyomozói D. Lászlót új pszichoaktív anyaggal visszaélés, míg társát, B. Zsuzsannát új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Jászberényi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a tényállást felderítette, és a keletkezett iratokat nyomozás befejezési javaslattal küldte meg a Jászberényi Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában