Kék hírek

2020.02.15. 19:10

Kábítószerfogyasztás ügyében nyomoztak a füredi rendőrök

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök ellenőriztek Tiszafüred belterületén egy személygépjárművel közlekedő férfit 2019. október 27-én 10 óra 45 perc körül. A jármű átvizsgálásakor kábítószergyanús növényi származékot, tablettákat továbbá kábítószer fogyasztáshoz használt eszközöket (őrlőket és morzsolókat) találtak a járőrök – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Fotó: police.hu

A tiszafüredi rendőrök a fiatal férfit elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. A 24 éves jogsértővel szemben alkalmazott drogteszt kannabiszra és amfetaminra pozitív értéket mutatott. Az igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy a lefoglalt növényi anyagok kábítószernek minősülnek. A rendőrök kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták F. Alexet, aki beismerő vallomást tett.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes járási ügyészségnek.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!