SZOLNOK

2020.01.21. 19:00

Kerékpáros férfi molesztált egy nőt

A Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt egy szolnoki férfival szemben emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt – tájékoztatta hírportálunkat Balázsné dr. Busku Terézia, a megyei főügyészség sajtószóviője.

Mészáros Géza

A vád szerint a férfi tavaly szeptember 1-én este Szolnokon az utcán kerékpározott, amikor észrevett egy hölgyet, aki edzés után tréningruhában a kerékpárút mellett gyalogolt. A férfi a hölgy mellett elhaladva hirtelen megmarkolta annak fenekét, megsértve ezzel a nő emberi méltóságát.

A hölgy azonnal rendőri segítséget kért, így a hatóságnak a helyszínről elhajtott férfit még aznap este sikerült elfognia. Az ügyészség a vádiratban a korábbi büntetései miatt visszaesőnek minősülő vádlottal szemben – amennyiben a bíróság előkészítő ülésén a vádlott a vád szerinti bűncselekményt beismeri – a bíróság 10 hónap letöltendő szabadságvesztés kiszabására tett indítványt. Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság hoz majd bírói döntést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában