Kék Hírek

2020.03.19. 09:50

Kerékpáros ütközött autónak Szolnokon és Mezőtúron is

Szerdán a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szerdán kettő személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök.

Egy helyi lakos 2020. március 18-án 16 óra 50 perc körül egy mezőtúri lakótelepen, a garázsa előtt álló gépkocsiját kézi erővel hátrébb tolta. Az autó, amikor kigurult az úttestre, nekiütközött egy ott közlekedő kerékpárosnak, aki ennek következtében elesett. A kerékpáros a baleset során súlyos sérülést szenvedett – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Fotó: Police.hu

Szintén kerékpáros sérült abban a balesetben, ami 2020. március 18-án 8 óra körül történt Szolnok belterületén, a Boldog Sándor István körúton. A 13 éves fiú – annak ellenére, hogy az úttest túloldalán van kijelölt kerékpárút – biciklijével a járdán közlekedett, amikor a Fiumei út kereszteződésébe behajtva összeütközött egy neki jobbról érkező személygépkocsinak. A kerékpáros a baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában