Kék Hírek

2020.04.10. 08:05

Két autó ütközött össze Karcagnál, mindkettő az árokba csapódott

Csütörtökön a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén csütörtökön három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Fotó: Police.hu

A rendőrség tudomására jutott egy Mezőtúron, 2020. április 8-án történt személyi sérüléssel járó baleset. Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Mezőtúr belterületén 2020. április 8-án 9 óra 50 perc körül, amikor a sofőr egy kerékpárúthoz érve nem adta meg az elsőbbséget egy biciklisnek, aki a gépjármű oldalának ütközött. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

Egy nádudvari lakos közlekedett személygépkocsival Karcag külterületén 2020. április 9-én 5 óra 30 perc körül, amikor elveszítette uralmát gépjárműve irányítása felett és nekiütközött a bal oldali forgalmi sávban haladó személygépjárműnek. Az ütközés következtében mindkét autó az útárokba csapódott. A baleset során a sofőrök és az utasok – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

Fotó: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában