Kék Hírek

2020.03.18. 09:17

Két helyi lakos verekedett egymással Nagykörű egyik utcáján

Kedden a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kedden személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A rendőrök a keddi napon három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy hogy hazánkban zéró tolerancia van érvényben, mely a szeszes ital fogyasztásának teljes tilalmát jelenti a gépi meghajtású jármű vezetője részére, a jármű vezetése előtt és alatt egyaránt. Aki ittasan vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, mert nemcsak saját magát, hanem a közlekedés más résztvevőit is veszélyezteti!

Két helyi lakos Nagykörü egyik utcájában 2020. március 17-én 16 óra 30 perc körül kölcsönösen bántalmazták egymást, ami során az egyik fél – az elsődleges orvosi információk szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A nyomozók elfogták és előállították a 33 éves nőt és a 24 éves férfit a rendőrkapitányságra és őket gyanúsítottként kihallgatták. A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában