KÉK HÍREK

2019.01.03. 18:27

Kifosztott a vonaton egy alvó utast, de Szolnoknál elfogták

A Szolnoki Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Sándor mándi lakos ellen.

A 39 éves férfi 2019. január 2-án a Budapestről Békéscsaba irányába haladó vonaton, Zagyvarékas környékén kilopta ismeretlen alvó utastársa zsebéből a telefonját, kihasználva a sértett védekezésre képtelen állapotát.

Később a jegyvizsgáló kérte a férfi érvényes menetjegyét, azonban azzal nem rendelkezett, így Szolnok állomáson leszállították és rendőri segítséget kértek.

Az időközben felébredt sértett felismerte a leszállított utasban azt, akivel egy fülkében utazott és jelezte az ellenőröknek, hogy meglopták. A kalauzok felhívták az eltűnt mobil számát, amely B. Sándor zsebében csöngött.

A rendőrök épp ekkor érkeztek a helyszínre. A férfit elfogták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában