Kék Hírek

2020.04.09. 07:59

Közúti jelzőtáblának ütközött egy kerékpáros Szolnokon

Szerdán a megye rendőrei nyolc személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szerdán egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Egy szolnoki lakos kerékpárral közlekedett Szolnok belterületén 2020. április 8-án 20 óra körül, amikor nekiütközött egy közúti jelzőtábla oszlopának és elesett. A kerékpáros a baleset során – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

Egy helyi lakos személygépkocsival közlekedett Tiszaörs belterületén 2020. április 8-án 20 óra körül, amikor megelőzött egy előtte haladó személygépjárművet. A sofőr a manőver során nem tartott megfelelő oldaltávolságot a két jármű között, ami miatt a járművek ajtajai és visszapillantó tükrei megsérültek. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a tiszaörsi jogsértő úgy ült a volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott, továbbá a vezetői engedélyét sem tartotta magánál. A Tiszafüredi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában