SEGÍTSÉGNYÚJTÁS NÉLKÜL ELHAJTOTT

2018.03.02. 12:38

Leesett rendszáma alapján azonosították a vétkes sofőrt

Balesetet okozott Törökszentmiklóson, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt a tiszapüspöki lakos. A leesett rendszámtábla azonban gyorsan nyomra vezette a rendőröket.

Forrás: police.hu/ JNSZ MRFK

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. február 28-án 18 óra 50 perckor Törökszentmiklós belterületén.

Egy ismeretlen férfi közlekedett személygépkocsijával a Széchenyi István úton, amikor egy kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a védett úton, szabályosan közlekedő másik személyautónak és összeütköztek.

A vétlen jármű megpördült és lesodródott az úttestről, vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett. Az okozó jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A leesett rendszám alapján gyorsan azonosítani tudták a sofőrt
Forrás: police.hu/ JNSZ MRFK

A rendőrök a helyszínelés során megtalálták a balesetet okozó jármű hátsó hatósági jelzését, így gyorsan azonosították a sofőrt.  A járőrök a tiszapüspöki lakost előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették – közölte honlapunkkal a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában