Tűz/baleset

2020.02.24. 17:15

Mozgalmas hétvégéjük volt a megyei tűzoltóknak

Több kisebb-nagyobb káresethez vonultak. Volt köztük tűzeset, közlekedési baleset, fakidőlés, avar és nádastűz is.

Katasztrófavédelem

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy körülbelül két négyzetméteres kerti építmény Szolnok-Szandaszőlősön, a Veres Péter utcában, péntek délután – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete. A tűzesethez a szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Húsz darab körbála égett le szombat délelőtt Jászárokszállás külterületén. A helyszínre a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók vonultak, akik puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Egy körülbelül negyven négyzetméter alapterületű mellélépület gyulladt ki Szolnokon, az Ék utcában szombaton késő délután. A tűzesethez a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat, miközben az épület másik oldalán egy védősugárral biztosították az oltást.

Teljes terjedelmében égett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház egyik szobája vasárnap hajnalban Mezőtúron, az Eper utcában. A szobában berendezési tárgyak, bútorok égtek, továbbá a tűz átterjedt a födém szerkezetére is. A tűzesethez a mezőtúri hivatásos tűzoltók vonultak. Az egységek két vízsugárral oltották a lángokat, valamint egy vízsugár fedezetében és teljes védőfelszerelésben hatoltak be az ingatlanba, ahonnan két gázpalackot hoztak ki.

Az árokba csúszott és fogalmi akadályt képzett egy kisteherautó vasárnap késő délután a 442-es főúton, Kunszentmárton térségében. A műszaki mentést a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók végezték, akik egy drótkötél segítségével vontatták ki az árokból a bajba jutott járművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában